Partnereink részére

Gerovital Equilibrium workshop

Gerovital H3 Equilibrium 

A bemutató célja, hogy a kozmetikusként dolgozó szakemberek, a meglevő tudásukat bővítsék és naprakészen legyenek, a legújabb hatóanyagok felhasználásában.


A termékcsalád olyan bio-aktiv (biomimetikus) hatóanyagokat tartalmaz, melyek nem csak kívülről pótolják a hiányosságokat, (Matrixyl, Juvinity, Trilagen, GP4G, Essenskin, Neutrazen stb.) hanem serkentik a saját elasztin, kollagén, ceramid, hialuronsav képződését, a bőr saját vízkészletét, saját védőmechanizmusát. Javulnak és gyorsulnak a sejt anyagcsere folyamatai és ezek új, egészséges bőr képződését eredményezik.


Az Equilibrium termékcsalád egyik legsikeresebb terméke az újonnan kifejlesztett, mezoterápiás kezeléshez is alkalmazható szérumaink, melyek új géles textúrában kaphatóak, ami nem csak koncentráltabb, de takarékosabb használatot is biztosít, hiszen remekül szét lehet oszlatni, hatásuk pedig szinte azonnal észrevehető.


A termékcsalád az aknés szeborreás, az érzékeny, a száraz, idősödő és a normál bőrök kezelésére nyújt megoldásokat. A termékek variálhatóak, nagy szabadságot nyújtanak a kozmetikusoknak, használatuk nincsen a cég által ajánlott kezelésekre korlátozva.


Időpont:
Helyszín: G-Online Bemutatóterem, 1083 Budapest, Práter u. 9
Bejelentkezés: +36-30/433-9911 telefonon, vagy az info@g-online.hu e-mail címen

Ingyenes a részvétel.

Legújabb termékeinkről honlapunkon tájékozódhatsz: http://g-online.hu/equilibrium/

 

Gerovital H3 Equilibrium 

Gerovital H3 Equilibrium

A Gerovital H3 Equilibrium a 130 éves Farmec cég legújabb termékcsaládja, ami csak professzionális használatra készült. Az Equilibrium egy olyan prémium minőségű professzionális termékcsalád, amely minden bőrtípusra teljes kezelési programot nyújt (letisztítás, tonizálás, hámlasztás, masszázs, hidratálás, táplálás, anti aging, lifting, nyugtatás, anti akné).

A legmagasabb igényeket is kielégítő exkluzív termékek, amelyek különleges és egyedülálló hatóanyagokkal, minőségi márkát képviselnek a nemzetközi piacon.

Az innovációknak köszönhetően sikerült kifejleszteni egy olyan termékcsaládot, amellyel szalonjában igazi luxuskezeléseket végezhet. Mindezt úgy hogy a kezelés árának akár 80%-a is lehet a nyereseg!!!

További információ és megrendelés: 
E-mail: info@g-online.hu
Mobil: 06-30-4339911
Web: g-online.hu/equilibrium/

 

 

Örömmel értesítjük, hogy mostantól a Gerovizal H3 Equilibrium kozmetikumok professzionális vonala már Magyarországon is elérhetőek!

Termékcsaládjaink minden korosztály és bőrtípus számára megfelelő gondoskodást nyújtanak a professzionális és az otthoni ápolás keretein belül egyaránt, így kozmetikusokat, mint viszonteladókat is szeretettel várunk.

Szérumaink és ampulláink a többi gépi bevitelen kívül tűnélküli mezoterápiára is alkalmasak így formálják teljessé a professzionális kozmetikai kezelést.

 

Jelenleg elérhető professzionális kozmetikumaink:

 

 GEROVITAL H3 EQUILIBRIUM PROFESIONAL LINETovábbi hírek és újdonságok a csak kozmetikusok számára elérhető Gerovital Professional zárt Facebook- csoportban!

 

Szépségszalonok, üzletek, gyógyszertárak, kereskedelmi hálózatok jelentkezését is várjuk!

Bármi kérdése adódna a termékkel, vagy a rendeléssel kapcsolatban, kérem írjon nekünk az info@g-online.hu címre vagy hívja a 06/30-433-99-11-es telefonszámon! Minden kérdésére válaszolunk!

 

Üdvözöljük sikeres partnereink között!

Prof. Dr. Ana Aslan termékei és azok továbbfejlesztett, külön kozmetikusok számára létrehozott nagy kiszerelésű változatai megvásárolhatók személyesen a 1083 Budapest, Práter utca 9. alatti márkaüzletben vagy megrendelhetők online a www.g-online.hu