Aslavital Lift Instant

Parabénmentes arcápolási termékcsalád
Érzékeny  bőrre
Hipoallergén
Egyedülálló formula - természetes kovaföld+gatuline kivonat -

Az Aslavital Lift Instant egyszerű és gyors megoldást kínál minden nőnek, akinek arcbőrét nem feltétlenül az idő múlása, hanem a fáradtság, vízhiány, vagy a folyamatos napsugárzás kezdte ki.
Az Aslavital Lift Instant nem csak kezeli a ráncokat, hanem megelőző hatást is fejt ki, késleltetve a ráncképződést és visszaadva az arc kifejezőerejét.
A termékek hatása a botoxéhoz hasonló, de természetes, genetikailag nem módosított összetevőket tartalmaznak.

Az Aslavital Lift Instant újdonsága a Gatuline - Kovaföld természetes komplex, amely egy erőteljes regeneráló tulajdonságokkal bíró természetes anyagot (Kovaföld) ötvöz egy egzotikus összetevővel  Gatuline  az Acmella Oleracea növény kivonata, az Indiai Óceánon található Réunion szigeteken, valamint Dél Amerikában nő. 
Gatuline blokkolja az arcizmok spontán összehúzódásait és azonnali bőrellazító hatása van, ezáltal látható módon csökkenti a ráncokat már az első használat után. 
Ezekhez az összetevőkhöz adódik hozzá a szem alatti táskák és karikák ellen ható, gyulladásgátló Boswellia Serrata kivonat, és a Hialuronsav, amely az optimális hidratáltságot és a bőr regenerálódásában is szerepet játszó természetes olajokat és vitaminokat biztosítja.

Egyesítve ezeket a természetes szépségforrásokat, az Aslavital család az első alkalmazást követő 10 napon belül javítja a bőr mikrofelületét, ezáltal hatékony és gyors alternatívát kínál az agresszív megoldásokkal, valamint az esztétikai műtétekkel szemben.

Bőrápolási Program az Aslavital Lift Instant termékcsaláddal:

**A termékcsalád hatékonyságát az Evic Nemzetközi Csoport klinikai tesztjei bizonyították.
**A termékek hipoallergének, minden bőrtípusra használhatóak, az érzékeny bőrre is.
**Egy termékcsaládról lévén szó, a termékek együttes hatása hatékonyabb.

Az eredmény fiatal és szép bőr, szike nélkül.