Aslavital Lift Instant

Parabénmentes arcápolási termékcsalád
Érzékeny  bőrre
Hipoallergén
Egyedülálló formula - természetes kovaföld+gatuline kivonat -

Az Aslavital Lift Instant egyszerű és gyors megoldást kínál minden nőnek, akinek arcbőrét nem feltétlenül az idő múlása, hanem a fáradtság, vízhiány, vagy a folyamatos napsugárzás kezdte ki.
Az Aslavital Lift Instant nem csak kezeli a ráncokat, hanem megelőző hatást is fejt ki, késleltetve a ráncképződést és visszaadva az arc kifejezőerejét.
A termékek hatása a botoxéhoz hasonló, de természetes, genetikailag nem módosított összetevőket tartalmaznak.

Az Aslavital Lift Instant újdonsága a Gatuline - Kovaföld természetes komplex, amely egy erőteljes regeneráló tulajdonságokkal bíró természetes anyagot (Kovaföld) ötvöz egy egzotikus összetevővel – Gatuline – az Acmella Oleracea növény kivonata, az Indiai Óceánon található Réunion szigeteken, valamint Dél Amerikában nő. 
Gatuline blokkolja az arcizmok spontán összehúzódásait és azonnali bőrellazító hatása van, ezáltal látható módon csökkenti a ráncokat már az első használat után. 
Ezekhez az összetevőkhöz adódik hozzá a szem alatti táskák és karikák ellen ható, gyulladásgátló Boswellia Serrata kivonat, és a Hialuronsav, amely az optimális hidratáltságot és a bőr regenerálódásában is szerepet játszó természetes olajokat és vitaminokat biztosítja.

Egyesítve ezeket a természetes szépségforrásokat, az Aslavital család az első alkalmazást követő 10 napon belül javítja a bőr mikrofelületét, ezáltal hatékony és gyors alternatívát kínál az agresszív megoldásokkal, valamint az esztétikai műtétekkel szemben.

Bőrápolási Program az Aslavital Lift Instant termékcsaláddal:


**A termékcsalád hatékonyságát az Evic Nemzetközi Csoport klinikai tesztjei bizonyították.
**A termékek hipoallergének, minden bőrtípusra használhatóak, az érzékeny bőrre is.
**Egy termékcsaládról lévén szó, a termékek együttes hatása hatékonyabb.

Aslavital Lift Instant

Az eredmény fiatal és szép bőr, szike nélkül.