EGY, AZ ÖREGEDÉSI JELENSÉGEK TANULMÁNYOZÁSÁNAK SZENTELT ÉLET

Egy név, egy eredeti kezelés, az egész világon elismert eredményekkel az öregedési jelenségek profilaxisában.

Ana Aslan, a Bukaresti Geriátriai és Gerontológiai Intézet igazgatója, amely intézet jelenleg a nevét viseli, egyike volt a legnagyobb kutatóknak a citológia területén. Egész életét az olyan esetek tanulmányozására és vizsgálatára szentelve, melyek az emberi test sejtjeinek öregedéséhez vezetnek, Aslan és csapata biztató eredményeket értek el ezeknek a folyamatoknak a lelassításában. Létrehoztak egy az emberi szervezet életfunkcióit stimuláló és regeneráló terápiát, mely világszerte Ana Aslan Terápia néven lett ismert. Aslan Professzor kortalan szépségről és fiatalságról alkotott elképzelése, valamint munkájának eredményei így ismerté és megbecsültté váltak az egész világon.

A világ majd' összes neves egyeteme meghívta magához Dr. Ana Aslan Professzort, tiszteletbeli címeket ítélve és kormányzati érdemrendeket adományozva neki. Tagja volt a New York-i Tudományos Akadémiának, az Egészségügyi Világszövetségnek, tiszteletbeli tagja volt az Orvostudományi Kutatások Európai Központjának, elnöke volt a Gerontológiai Szövetségnek és a Román Gerantológia Társaságnak, stb.

Nagynevű személyek jöttek kezelésre Aslan Professzorhoz Bukarestbe, hogy visszakapják életerejüket és egészségüket: Charles De Gaulle Francia elnők,  John F. Kennedy U.S. elnők, Konrad Adenauer Német kancellár, Mao Zedong Kínai elnők, Ho Chi Minh Vietnám elnők, Marlene Dietrich színész, Lillian Gish, Gabor növérek, Charlie Chaplin, Kirk Douglas, Salvador Dalí, Sophia Loren, Greta Garbo, Omar Sharif.

Ana Aslan előrehaladott koráig egy elbűvölő ragyogású, különleges, csodált nő volt. Soha nem fogadta el közönnyel az öregedés hatásait, mert tudta mennyire fontos a bőr egészsége és a fiatalos kinézet. Ezért minden kreatív energiáját a geriátriai kutatásoknak, valamint a fizikai kondíció és fiatalos kinézet orvosi és kozmetikai termékek segítségével való fenntartásának szentelte.