Gerovital H3 ClassicGerovital H3 Classic

 

A Gerovital H3 termékcsalád Prof. Dr. Ana Aslan geriátriai kezelésének kozmetikai változata. Ezt a termékcsaládot nem csak a korán vagy természetes korban megöregedett bőr kezelésére fejlesztették ki, hanem a fiatal bőr számára is, amelyet még hosszú időre szeretnének fiatalon tartani.
A Gerovital H3 segítségével a megöregedett bőr a fiatal bőrhöz hasonlóan működhet. És fiatalnak is nézhet ki.

A kolozsvári Farmec cégnél 1967-ben készítette el először Prof. Dr. Ana Aslan a Gerovital termékcsaládot. Azóta folyamatos a termelés és a Farmec cég megújítja a termékcsaládot és piacra dobja a Gerovital H3-at, amellyel tovább viszi az Ana Aslan kifejlesztett formula eredményeit.

Gerovital H3 Classic

Újdonság: Bőrfiatalító komplex  - Hialuronsav +  E-vitamin +  Juvinity® -

hialuronsav biztosítja az érett bőr hidratáltságát a mélyebb rétegekben és segíti bőrfelszíni hidrofil lipid  optimális működését.
Az E-vitamin mérsékli az oxidatív stresszt, megóvja a kollagén- és elasztikus rostokat, illetve segít megőrizni a bőr hialuronsav-tartalmát.
Juvinity® késlelteti a metabolikus zavarokat és a sejtek öregedését, láthatóan csökkenti a ráncokat.

**2009-ben fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjjal jutalmazták a felfedezést, mely szerint az öregedés egyik fő oka kromoszómák végén lévő DNS telomerek pusztulása. Ez felelős a bőröregedésért is. A Juvinity® egy kulcsfontosságú molekula, amely késleltetheti az öregedés kialakulását, mert csökkenti az oxidatív stresszt, és védelmezi a telomereket, ezáltal nyújtva a sejtek élettartamát. A Juvinity®biztosítja a megfelelő sejtlégzést és sejtszintézist, ezzel újraműködésbe hozva a bőr legfőbb alkotóelemeit.

 

Gerovital H3 Retinol

Gerovital H3 Retinol

A Gerovital H3  Prof. Dr. Ana Aslan a világ első bőrfiatalító termékcsaládja.

Gerovital H3 Classic termékcsalád választeka: