Gerovital Luxury

Gerovital Luxury

Nőknek, akik nem fogadják el a NEM-et!
Nőknek, akik tudják, hogy mit akarnak ITT és MOST!
Nőknek, akik értékelik saját bőrüket! MAI nőknek.
Gerovital LUXURY. Tökéletes kényeztetés, amit megérdemelsz!A Gerovital LUXURY az első Gerovital termékcsalád a luxus kozmetikai szegmensben. A tartomány alapján a legújabb felfedezések a regeneratív orvoslásban. Az összetevők revitalizálják a fiatalság megőrzéséhez szükséges fehérjék és sejtek élettartamát.

A Gerovital LUXURY termékcsalád olyan termékeket tartalmaz, amelyeket a Gerovital szakemberei a bőr tökéletes ápolására fejlesztették ki. A termékek teljeskörű ápolást nyújtanak és alkalmazásuk 25 éves kortól ajánlott.

A termékcsalád 15 prémium terméket foglal magába, amelyek legújabb generációs és szinergiában ható hatóanyagok magas koncentrációját tartalmazzák, biztonságos, könnyű és tökéletes ápolást biztosítva minden bőrtípus számára. A klinikailag bizonyított hatékonyságnak és a Gerovital szakemberei által használt innovatív és legújabb generációs összetevőknek köszönhetően a Gerovital LUXURY termékcsalád a tökéletes kényeztetés szinonimája.A Gerovital LUXURY a kétirányú szimbiózis révén egyedülálló anti-age stratégiát alkalmaz:

1. Késlelteteti a genetikailag programozott sejtek öregedését
Ezt úgy érjük el, hogy az általunk használt hatóanyag a Lakesis ALG 356 védi a fiatal fehérjéket, és aktiválja a fiatalság génjének nevezett Klotho gént a szervezetben.
A Lakesis a híoszi pisztáciafa (Pistacia Lentiscus) gyantájából kinyert értékes olaj, amely a görögországi Híosz szigetéről származik. A földre csepegő gyantacseppek formájuk miatt a „kristálykönnyek” nevet kapták. Újraindítja a sejtaktivitást és így segítséget nyújt az öregedés elleni harcban: tonizáltabb, feszesebb, revitalizált, energiával teli és ráncmentes bőr.

2. A bőr sejtjei válaszolnak az érzelmi és fizikai stresszre
A fő hatóanyag a Neurophorline a vadindigóból (Tephrosia purpurea) nyert kivonat, amely csökkenti a kortizol termelést, melyet a bőr sejtjei termelnek stressz hatása alatt. A kevesebb kortizol hatására a bőr megnyugszik, aktiválódnak a természetes vegyületek melyeknek nyugtató hatása van. Szabályozza a stresszt a bőrben és így éri el a pozitív hatást.

A termékek összetettek, nagyon koncentráltak, klinikailag bevált hatékonysággal, közvetlen előnyökkel, láthatóak, de tartósak is.Micellás arctisztító gél

Arclemosó krém

Tonizáló folyadék

Ajakdúsító krém

Szemkarikák elleni gélkrém

Tónusjavító szérum

Napi hidratáló cseppek

Arcápoló csodaolaj

Bőrfehérítő szérum

Hidratáló bőrfehérítő krém

Ránccsökkentő krém SPF 15

Bőrfiatalító éjszakai krém

Final touch krém

Fiatalságmegőrző arcmaszk

Kézkrém

További információ 

Gerovital Luxury