Gerovital H3 Evolution

 

A felfedezéseiről nemzetközileg híres Dr. Ana Aslan professzorasszony a neves geriáter és gerontológus fejlesztette ki az első geriátriai hatású termékeket,ezzel lefektette a Gerovital H3 termékcsaláddal történő kezelés alapjait és harcot indított az öregedés ellen.

A legújabb felfedezések nagy előrelépést jelentenek a bőröregítő mechanizmusok megismerésében. Ma már ismertek a sejt biológiai ciklusának, befolyásolási módjainak, a légzési, növekedési és sejtosztódási folyamatok pontos részletei.

A molekuláris biológia aktuális kutatásai 3 bőröregedési tényező azonosítanak:
- Fotóöregedés (a napsugarak okozta oxidatív stressz)
- Reaktív gyökök, amelyek a sejthártya szerkezeti és funkcionális mutációját, a politelítetlen zsírsavak, a proteinek és a sejtek DNS-ének módosulását okozzák
- A mitokondriumoknak romlik az a képessége, hogy energiát termeljenek és raktározzanak az ATP-molekulákban.

Gerovital H3 Evolution termékcsaládot kifejezetten a 3 bőröregítő folyamat lassítására és ezek hatásainak hosszú távú megakadályozására fejlesztették ki 3 közvetlen hatású aktív összetevő segítségével:
- ASOD, más néven "borfiatalító szuperenzim" hosszantartó bőrfeszességet biztosít, hatékonyan védi a bőrsejteket az oxidatív stressztől és a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin láncokat. A SOD a leghatékonyabb természetes antioxidáns enzim.
- A Trylagen hatékony a ráncok ellen és biztosítja a bőr feszességét és a rugalmasságát, elősegíti az új kollagén- és elasztinrostok képződését, ami segít a szintézisben.
- A GP4G tiszta energiaforrásként belülről regenerálja a bőrt és javítja a sejtek energiageneráló és-raktározó képességét.

GH3 Evolution termékcsalád termékei két korcsoport szerint oszlanak meg annak érdekében, hogy megfeleljenek a különleges elvárásoknak.
A 30 év feletti nőknek készült termékek segítenek az öregedés első jeleinek leküzdésében: a szem és ajkak környékén kialakult finom vonalak, a szemek alatti karikák és táskák, a ragyogását vesztett bőr. A könnyű szerkezetű termék azonnali komfortérzetet és hosszantartó hidratálást biztosítanak.
45 év feletti nőnek készült termékek összetettebb problémák megoldására alkalmasak, amelyek a fotóöregedés és a menopauza környékén kialakuló ösztrogéntermelés csökkenése miatt alakulnak ki: a bőr rugalmasságának gyors elvesztése, a mély ráncok megjelenése, a sejtregenerálódás romlása (sejtek kicserélődése), és a pigmentfoltok megjelenése. Ezek a tápanyagokban gazdag termékek borlágyító és hosszantartó hatást biztosítanak a láthatóan javítják a bor tónusát.

A termékek innovatív aktív összetevői azonnali bőrfiatalító hatást biztosítanak a sejtek szintjén lezajló kulcsfontosságú biológiai folyamatokra gyakorolt célzott hatásuknak köszönhetően.
- A SOD + Trylagen + GP4G kombinációja hosszú távú bőrfiatalító hatást biztosít a sejtek megfelelő müködéséhez.
- A SOD, más néven "borfiatalító szuperenzim" a leghatékonyabb természetes antioxidáns enzim.
- A Hialuronsavas liposzómák intenzíven hidratálják a bőrt és rövid idő alatt csökkentik a ráncokat.
- Az A-, E- és C-vitaminok a többi különleges összetevővel tonizálják, regeneráljak és védik a bőrt.

A Gerovital H3 Evolution termékcsalád választeka:

*Az aktív összetevők a bőr érzékenységének fokozódását okozhatják

BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT TERMÉKEK!