Aslavital MineralActiv

Színezék- és parabénmentes arcápolási termékcsalád
Egyedülálló formula - természetes kovaföld+organikus goji bogyó kivonat -
Érzékeny  bőrre
Hipoallergén

"MINDEN BŐRTÍPUS ÉRZÉKENNYÉ VÁLHAT"
"Az emberek 60% érzékeny bőrű "

Milyen az érzékeny bőr?
Az érzékeny bőr egyik sajátossága, hogy gyorsabban és erőteljesebben reagál, mint a normál bőr. Kortól függetlenül, a fokozódó bőrérzékenység bárkit érinthet. A leginkább befolyásoló tényezők a hideg, a meleg, a szennyeződés, a stressz, a fáradtság, az izgalmak, valamint a dohányzás, az étkezés stb. 

Milyen sajátosságai vannak az érzékeny bőrnek?
Az érzékeny bőr kellemetlen sajátosságai lehetnek a bőr feszülése, a szúró vagy égető érzés. Látható jelei lehetnek például a bőr kiszáradása, finom bőrhámlás, kuperózis, aknék, bőrpír, irritációk, bőrhibák stb.

Hogyan ápoljuk az érzékeny bőrt?
Az érzékeny bőrt a speciálisan annak ápolására kifejlesztett termékekkel kezelhetjük. A termékeknek hipoallergéneknek, színezék- és parabénmenteseknek kell lenniük.
A bőrt gyengéden kell tisztítani. A bőrtisztító termék összetevői bőrjavító, nyugtató, regeneráló és feszesítő hatásúak. Ezután alkalmazza a Kovaföldes arcpermetet és gyengéden törölje szárazra az arcbőrt. Befejezésként használjon egy Aslavital krémet, amely az egyedülálló Kovaföld és Goji komplexének köszönhetően erőteljes antioxidáns, remineralizáló és sejtenergizáló hatással bír. A Kovaföldes kozmetikai maszk rendszeres alkalmazása a bőr toleranciaszintjének javulását eredményezi.

Kovaföld
A kozmetikai kezelésekhez használt, speciálisan válogatott természetes kovaföld egyedülálló forrásból származik (Királyerdő-hegység), jól meghatározott kémiai- és ásványianyag- összetétele van főként agyagos részecskékkel, és vegyileg kezeletlen. Alumínium-szilikátok komplex keveréke, amely több mint 20 természetes ásványi anyagot tartalmaz: Vas, kálium, magnézium, mangán, réz, kalcium, cink, szelén stb.
A kovaföld jótékony hatású összetételének köszönhetően élő és varázserejű földnek tekinthető, amely erőteljes szívóerővel rendelkezik.
Zsírtalanító és halványító tulajdonságain túl a kovaföldnek jelentős méregtelenítő hatása van és erősíti a szervezet védekezőképességét is. A higiénikus körülmények között, steril lelőhelyről kinyert gyógyító hatású kovaföld teljesen csíramentes, és ezen tulajdonságai kiváló antiszeptikus, baktériumölő és fertőtlenítő hatást biztosítanak.
Ezen kívül a kovaföld a test radioaktív egyensúlyának kialakításában is szerepet játszik, valamint kitűnő hegképző hatással is bír. Hatékonyan remineralizál az alumínium-szilikátok komplex keverékének és az alumínium-oxidokat, vasat, magnéziumot, kalciumot, alkáli- oxidokat, titán-anhidridet és oligoelemeket tartalmazó összetételének köszönhetően. Így életenergiával tölti fel és felfrissíti a szervezetet alkotó sejteket.
A kovaföld remineralizáló hatásnak köszönhetően a bőr feszesebbé és tonizáltabbá válik.

Organikus goji bogyó kivonat
A gazdag makro- és mikrotápanyag tartalmának köszönhetően az organikus goji bogyó kivonatot a hagyományos kínai gyógyászatban már több mint 1900 éve használják.
A legfontosabb makrotápanyagok a szénhidrátok, a proteinek és a glikokonjugátumok, a legfontosabb mikrotápanyagok pedig az alapvető ásványi anyagok és az oligoelemek (kalcium, kálium, vas, cink, szelén), az aminosavak és a betainok, a polifenolok és a vitaminok (C, B1, B2 és B6).
A goji bogyó kivonat erőteljesen energizálja a bőrt és a sejteket. Ezen kívül rendkívüli antioxidáns tulajdonságának köszönhetően bőrfiatalító hatással bír, valamint növeli a bőr hidroxiprolin- szintjét is, ami a kollagénszintézis fokozódását jelzi.
A goji bogyó a világ leghatékonyabb bőrfi atalító hatású táplálékaként ismert. Kiváló antioxidáns és erős sejtvédő hatása van, tonizálja a bőrt, kezeli a gyulladásokat és más bőrproblémákat.

 Bőrápolási Program az Aslavital MineralActiv termékcsaláddal:


Regel Este
SMINKELTÁVOLÍTÁS, TONIZÁLÁS ÉS TISZTÍTÁS

Revitalizáló sminklemosó tej
Kovaföldes tonizáló és remineralízáló arcpermet
Instant Sminklemosó szem- és ajakkörnyékre
Arctisztító krém (szappanmentes)

Revitalizáló sminklemosó tej
Kovaföldes tonizáló és remineralízáló arcpermet
Instant Sminklemosó szem- és ajakkörnyékre
Arctisztító krém (szappanmentes)

BŐRÁPOLÁS

Intenzív hidratáló krém SPF15
Mineralizáló ránctalanító krém SPF15

Regeneráló ráncsimító krém

SPECIÁLIS ÁPOLÁS -SZEM ÉS AJKAK-

Instant Sminklemosó szem- és ajakkörnyékre
Szemkarikák elleni gél
Szemránckrém

Instant Sminklemosó szem- és ajakkörnyékre
Szemkarikák elleni gél
Szemránckrém

SPECIÁLIS BŐRÁPOLÁS

Bőrfiatalító krém kalciummal 45+
Kovaföld por kozmetikai kezelésekhez
Kollagén Ampullak
Napvédő krém SPF50

Bőrfiatalító krém kalciummal 45+
Kovaföld por kozmetikai kezelésekhez
Kollagén Ampullak

BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT TERMÉKEK!