Koncentrált Ránctalanító Szérumos Ampullák - 6% Hyaluron Filler Nagyobb

Koncentrált Ránctalanító Szérumos Ampullák - 6% Hyaluron Filler

Gerovital Derma+/414

Új termék

- 6% Hyaluron Filler
- Ráncos, érzékeny, megereszkedett bőrre
- Hidratálja, védi a bőrt, regenerálja a sejteket, intenzíven ránctalanít

Bővebb leírás

8 599 Ft‎ Adóval

Adatlap

Család Gerovital H3 Derma+
Kiszerelés 10 ampulla x 2 ml

Egyéb infó

A koncentrált ránctalanító szérum a legkorszerűbb, tű nélküli ránctalanító megoldás, amely maximalizálja a hialuronsav biológiai potenciálját.

Az extracelluláris mátrix helyreállításával és a sejtekhez történő tápanyagszállítási folyamatok támogatásával elősegíti a sejtek mobilitását és életképességét, a sejtek szaporodását és a sejtek közötti kommunikációt.

Hidratálja a bőrt, stimulálja a bőr természetes védelmi rendszerét, belülről tölti fel a ráncokat, így a bőr feszesebbé válik.

Aktív összetevők:
PrimalHyal™ Ultrafiller - teljesen acetilezett, a legkorszerűbb hialuronsav - felszívódik a dermiszbe, belülről tölti fel a ráncokat és segít beindítani a bőr komplex védelmi mechanizmusait a fiziológiás és külső öregedés ellen.

4 különböző molekulasúlyú (a nagytól egészen a nagyon kicsiig) biokompatibilis hialuronsav. A hialuronsav minden típusa más-más mértékben szívódik fel a bőrben, és többféle hatást biztosít: intenzív és hosszan tartó hidratálás, bőrjavító, ránctalanító és bőrfeszesítő hatás.

A szuperoxid dizmutáz az emberi szervezet saját antioxidáns enzime, amely védelmet nyújt az oxidatív stressz által kiváltott degeneratív jelenségek ellen. A bőrben fontos szerepet játszik a makromolekuláris struktúrák - hialuronsav, kollagén- és elasztinrostok - oxidatív folyamatok elleni védelmében.

A GP4G, egy tengeri eredetű dinukleotid tetrafoszfát, az ATP molekula, a sejt saját energiahordozójának prekurzora, amely támogatja a teljes sejtanyagcserét, amely szükséges a bőr makromolekuláris rostjainak szintéziséhez és újjáépítési- ill. védőfolyamataihoz.

Trylagen®-ul, kivételes peptid komplex, a kollagén rostokra hatva támogatja az új rostok szintézisét, növelve az újonnan szintetizált kollagén minőségét, amely az életkor előrehaladtával olyan változásokon megy keresztül, amelyek befolyásolják a bőr rugalmasságát.

Alkalmazás: Alkalmazza naponta az arcra, nyakra és dekoltázsra, amíg teljesen felszívódik.

Bizonyosodjon meg arról, hogy a szérum az ampulla alsó felében található. A kezek védelme érdekében a törés előtt csavarja be az ampullát egy papírszalvétába, és egy enyhe nyomást alkalmazva törje le az ampulla nyakát a jelölt vonalnál.

Ne érjen hozzá a törési felülethez!

Megvághatja a kezét!

Öntse az ampulla tartalmát a tenyerébe és finoman masszírozza be az alaposan letisztított arcbőrbe! Egy alkalmazáshoz használja fel az ampulla teljes tartalmát!

Szembe ne kerüljön! 

Csak külsőleg alkalmazandó!

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

Koncentrált Ránctalanító Szérumos Ampullák - 6% Hyaluron Filler

Koncentrált Ránctalanító Szérumos Ampullák - 6% Hyaluron Filler

- 6% Hyaluron Filler
- Ráncos, érzékeny, megereszkedett bőrre
- Hidratálja, védi a bőrt, regenerálja a sejteket, intenzíven ránctalanít

30 other products in the same category: