NV-E5 Nagyobb

Multifunkciós Arckezelő Gép 5 in 1

NV-E5

Új termék

470 000 Ft‎ Adóval

Egyéb infó


Funkciók:

 1. Tű nélküli mezoterápia
 2. Gyémántfejes mikrodermabrázió
 3. Meleg&hideg kezelés
 4. HydraSonic Bőrradír
 5. BIO Foton/Led terápia

Alkalmazási területek:

 • ránctalanítás
 • bőrfelszín csiszolása
 • bőrfiatalítás
 • bőrfeszesítés
 • bőr textúra javítás
 • finom ráncok kezelése
 • pigment foltok kezelése
 • hatóanyag bejuttatás
 • akne kezelés
 • sebhelykezelés
 • sejt anyagcsere javítása
 • a bőr vérkeringésének javítása

1. Tű nélküli mezoterápia

A készülék az elektroporáció és az elektro-ozmózis  technikáját alkalmazza injekciók nélkül. Ezek könnyedén megnyitják az akvaporin csatornákat, melyek szállítják a bőrnek szükséges tápanyagokat  és hatóanyagokat, egyszóval kezelik a bőrproblémák minden típusát. Segítenek abban, hogy a tápanyagok, hatóanyagok gyorsan és hatékonyan elnyelődjenek, segítik a bőr anyagcseréjét és rugalmasan tartják a bőrt.

Mi az elektroporáció és az elektro-ozmózis?

Az elekroporáció:

Közvetlen hatás a bőrön, mely azonnal megváltoztatja a bőrszövet hatóanyag felszívását. Az elektromos stimuláció hatására lyukak keletkeznek a sejtek lipid szerkezetén, ugyanakkor a hidrofil molekulák (melyek eredetileg nem szívódnak fel) képesek beszivárogni a sejtek belsejébe. Miután az említett lyukak létrejöttek, azok nyitott állapotba maradnak mindaddig, míg az elektromos stimuláció tart.

Elektro-ozmózis:

Főképp a molekula állományra hat, mely a kezelés hatására szétszóródik, és könnyedén beszivárog a bőrbe. Az elektro-ozmózis a hasonló minőségű elektromos töltések kölcsönös taszításán alapul, ezáltal képes pozitív áramot áramoltatni a pozitív hatóanyag molekulához, illetve a hatóanyag molekulát a bőrszövetbe juttatni. Ugyanakkor a semleges molekula is beszivárog a bőrszövetbe.

Kiegészítők: 3 mezoterápiás fej (2 testre, egy arcra)

2. Gyémánt mikrodermabrázió

A gyémánt dermabrázió non-invazív bőrmegújítást végez steril gyémánt fejeivel. A készülék a gyémánt fejekkel lecsiszolja, leradírozza a bőr legfelső rétegét, majd vákuummal minden szennyeződést és elhalt bőrt eltávolít. Ezzel az eljárással eltávolíthatja az elhalt bőrt, a tökéletlenségeket, foltokat, ráncokat és a nem kívánt pigmentációkat vendége bőréről. A gyémánt dermabrázió után alkalmazott hatóanyagok (ultrahanggal bejuttatva) könnyebben felszívódnak és érik el a mélyebb dermisz rétegeket. A mikrodermabráziós kezelés eredménye egészséges, ragyogó és egyenletes bőr!

A készülék tartalma: 2 mikrodermabráziós kezelőfej, 9 gyémánt tippel:

3. Ultrahangos Bőrradír (HydraSonic kezelés)

A gyémánt mikrodermabrázió kíméletesebb alternatívája. Az ultrahangos bőrradír különböző áramlásokat használva rezgéseket termel, melyek frekvenciája 270 000 rezgés másodpercenként. E folyamat aktiválja a bőr alatti pórusokat. Az ultrahangos rezgés segítségével el tudja távolítani az elhalt hámsejteket és piszkot, így a bőr rugalmassá és ragyogóvá válik.

4. Meleg és hideg kezelés

A hideg kezelést speciálisan a hámlasztás utáni bőrnyugtatásra, lehűtésre fejlesztették ki. A bőr érzékeny a hámlasztó kezelés után, így a hideg kezelés nélkülözhetetlen. Továbbá megoldást jelent az ödémás területek kezelésére, segít a pórusokat szűkíteni, nyugtatja a gyulladt területet. A meleg kezelés pedig felgyorsítja a tápanyagok felszívódását, javítja a vérkeringést, és serkenti a sejt anyagcserét.

Kiegészítők: egy hideg és egy melegterápiás kezelőfej

5. BIO LED terápia

A készülék az elektroporáció és az elektro-ozmózis  technikáját alkalmazza injekciók nélkül. Ezek könnyedén megnyitják az akvaporin csatornákat, melyek szállítják a bőrnek szükséges tápanyagokat  és hatóanyagokat, egyszóval kezelik a bőrproblémák minden típusát. Segítenek abban, hogy a tápanyagok, hatóanyagok gyorsan és hatékonyan elnyelődjenek, segítik a bőr anyagcseréjét és rugalmasan tartják a bőrt.

A BIO és a LED természetes fényés elektromos hullámot használva vitalizálja a sejteket, fokozza a vérkeringést, javítja az oxigén ellátását, erősíti a bőrszövetet és javítja a bőr anyagcseréjét.

A BIO kezelés fejlett elektromos technológián és biológiai alapokon fekszik, a test bioelektromos háztartását javítja, ezáltal vitalizálja a sejteket, élettel telibbé varázsolja a bőrt. A BIO mikroáram impulzusok finoman összehúzzák a bőr alatti izmokat, ezáltal feszesedik, erősödik a bőr.

A LED kezelés vitalizálja a sejteket, gyorsítja a keringést, növeli a sejtek oxigénellátását, erősíti a kötőszöveteket, gyorsítja az anyagcserét és a kiválasztást. A kezelés során a természetes fényhullám behatol a bőrbe és aktiválja a fényelnyelő sejteket, ahol az energiát elnyeli a hemoglobin, a proteinek, a szénhidrátok, és a zsírok.

LED terápiás színek:

 • Piros: Öregedés gátlás,ránckezelés
 • Zöld: gyulladáscsökkentés, Duzzadtság, ödéme csökkentése, szem körüli karikák kezelése, napfoltok kezelése
 • Kék: Akne, zsíros bőr kezelése
 • Sárga: nyirokaktiválás, keringésfokozás
 • Lila: Sejtrenegenáció gyorsítása, bőrtextúra egyenlítése
 • Cián: érzékeny bőr, tágult rosacea kezelése
 • Fehér: bőrfehérítés, pigmentfoltok kezelése

Specifikációk:

Vákuum intenzitás 60-70 cmHg
Bőrradír vibráció 270,000/s
Hideg/Melegterápia Meleg : 42 C / Hideg:1-2 C
Foton terápia színek 7 szín
BIO LED mikroáram 0-60 mA
Hálózati áram 220-240V 50-60Hz
Teljesítmény 150W
Súly 11 Kg
Méretek 52 X 48 X32 CM
Minősítések CE
Garancia 1 év

 • Garancia: 1 év
 • Minősítés: CE
 • A készüléket megrendelni 40% előleg és a szállítási szerződés aláírásával lehet.
 • Várható szállítási idő: 2-4 hét

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

Multifunkciós Arckezelő Gép 5 in 1

Multifunkciós Arckezelő Gép 5 in 1

Előre rendelésre

Rendelési információk és Garancia

5 other products in the same category: