Intenzív bőrápoló program

Gerovital Derma+Premium Care/484

Új termék

Intenzív ránccsökkentés.
Minden bőrtípusra.

Bővebb leírás

8 999 Ft‎ Adóval

Adatlap

Család Gerovital H3 Derma+ Premium Care
Kiszerelés 7 ampulla x 2ml

Egyéb infó

Az intenzív öregedés elleni bőrápoló program egy 7 ampullából álló készlet segítségével hajtható végre, amely a hét minden napján biztosítja a bőrápolás egy-egy fontos hatását.

1. Hétfő: Oxigenizálás 
2. Kedd: Hámlasztás AHA-val
3. Szerda: Ránccsökkentés
4. Csütörtök: Bőrfeszesítés
5. Péntek: Oxigenizálás
6. Szombat: Ránccsökkentés 
7. Vasárnap: Vitaminizálás

1.+5. nap = Oxigenizálás

Biztosítja a bőr számára szükséges energiaszintet a saját szükségleteivel és ritmusával összhangban, javítja az UV-sugarakkal szembeni ellenálló képességet, és felgyorsítja a bőr sejtjeinek regenerálódását.

2. nap = Hámlasztás AHA-val

Gyengéd hámlasztást, mélyről induló regenerálást és hatékony hidratálást biztosít a bőr számára.

3.+6. nap = Ránctalanítás A

Matrixyl Synthe’6™ stimulálja a kollagén-szintézist a bőrben és szinergiában hat a ferulasavval, amely antioxidáns védelmet nyújt a kollagén rostok számára. A hatóanyagok kölcsönhatásából adódóan hosszantartó ránctalanító hatás biztosítható.

4. nap = Feszesítés

A feszesítő ampullák tengeri eredetű kollagén és elasztin és hialuronsavas liposzómák komplexét tartalmazzák, amelyek segítenek helyreállítani az extracelluláris mátrixot és javítják a bőr rugalmasságát és feszességét.

7. nap = Vitaminizálás

A vitaminbomba egy E-, A- és C-vitaminból álló koktél, amely semlegesíti a szabadgyökök káros hatásait, segíti a kollagén- és elasztin-rostok regenerálódását, javítja a bőr hidratáltsági szintjét, textúráját, egyenletes színét és fényességét.

Alkalmazás módja: A Program alkalmazását legkevesebb havi egy héten keresztül javasoljuk. Az ampullákat este alkalmazza, lehetőség szerint a javasolt napon, az arc, nyak, dekoltázs és kezek bőrfelületein. Hetente ne használjon el egy 7 ampullás készletnél többet!

Töltse egy ampulla tartalmát a tenyerébe és gyengéden masszírozza el a bőrön.Nem szükséges leöblíteni. A kezek védelme érdekében a törés előtt csavarja be az ampullát egy papírszalvétába!

Az AHA-s hámlasztó ampulla után használja a Bőrnyugtató és bőrvédő krémet. A hámlasztó ampulla használati napján és az azt követő napon javasoljuk, hogy kerülje a napozást és használjon magas faktorszámú UV krémet.

Szembe ne kerüljön!

KIZÁRÓLAG KÜLSŐLEG ALKALMAZANDÓ!

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

Intenzív bőrápoló program

Intenzív bőrápoló program

Intenzív ránccsökkentés.
Minden bőrtípusra.

30 other products in the same category: