Kollagén és Elasztin Ampullák 12 % koncentráció Nagyobb

Kollagén és Elasztin Ampullák 12 % koncentráció

Gerovital Equilibrium/1245

Új termék

Szakmai árakról érdeklődjön e-mailben (info@g-online.hu).

Bővebb leírás

22 800 Ft‎ Adóval

Adatlap

Család Gerovital Equilibrium
Kiszerelés 20 ampulla x 2 ml

Egyéb infó

A Gerovital Equilibrium ampullák tengeri eredetű kollagénban és elasztinban gazdag szérumot, Ferulant és organikus goji kivonatot tartalmaz. Ezek az összetevők azonnali és hosszan tartó intenzív hidratáló hatást biztosítanak, javítják a bőr rugalmasságát, komfortérzetét és bársonyosságát.

A kollagénben és elasztinban gazdag Hydrotensyl Komplex segít csökkenteni a ráncokat, és simábbá és bársonyossá teszi a bőrt. A Ferulan Komplex (rizsolaj és ferulasav) védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen és fokozott védelmet nyújt a bőr számára.  A makro- és mikrotápanyagokban gazdag organikus goji bogyó kivonat rendkívüli remineralizáló és sejtenergizáló tulajdonságokkal rendelkezik, nagyszerű antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően bőrfiatalító hatása van, és növeli a bőr hidroxiprolin-szintjét, ami a kollagénszintézis fokozódását jelzi.

Alkalmazás:

Bizonyosodjon meg arról, hogy a szérum az ampulla alsó felében található, majd törje le az ampulla nyakát!A kezek védelme érdekében a törés előtt csavarja be az ampullát egy papírszalvétába!Öntse az ampulla tartalmát a tenyerébe és finoman masszírozza be az alaposan letisztított arcbőrbe!Egy alkalmazáshoz használja fel az ampulla teljes tartalmát!A szérum felszívódását követően alkalmazza a kezelésnek megfelelő napi Gerovital H3 Equilibrium bőrápoló krémet.

Tűnélküli mezoterápiához és egyéb gépi bevitelhez alkalmazandó.

Szembe ne kerüljön!                     

Csak külsőleg alkalmazandó!

BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

              T 0                                                                         T 28

Ráncok alkalmazás előtt                                 Ráncok 28 napi alkalmazás után

* A hidratáltsági szint maximum 63%-kal, a rugalmasság maximum 49%-kal nőtt az első alkalmazás után 1 órával.Műszeres becslés *

** A szubjektív felmérés során az alanyok 100%-a érezte a bőr hidratáltságának javulását és ugyanekkora arány nyilatkozta azt, hogy folytatni fogja a termék alkalmazását.Szubjektív felmérés **

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

Kollagén és Elasztin Ampullák 12 % koncentráció

Kollagén és Elasztin Ampullák 12 % koncentráció

Szakmai árakról érdeklődjön e-mailben (info@g-online.hu).

30 other products in the same category: