Digitális bőrdiagnosztika

 

Nem ismeri bőrtípusát?

Nem tudja milyen krémet válasszon?

Pedig a bőr szépségének és egészséges működésének fenntartásához elengedhetetlen a bőrtípusunk ismerete és ennek megfelelően a napi arcápolási rutin kialakítása és alkalmazása.

 

bőrdiagnosztika

A szolgáltatás ingyenes, csupán 8-10 percet igényel. A szakértői tanácsadással kiegészített műszeres vizsgálat során 5 szempont alapján vizsgáltathatjuk meg a bőr állapotát, úgy mint hidratáltság, feszesség, faggyútermelés, pigmentáció és a bőrfelület textúrája.

Az arcdiagnosztikai gép egy modern arcbőr elemző készülék, amelynek segítségével a kozmetikai kezelések előtt megállapíthatóak a bőr szemmel nem látható problémái. Segítségével maximálisan személyre szabott kezelést tudunk összeállítani. Tökéletesen kimutathatóak az esetleges bőrproblémák.

A készülék nagy felbontású mikroszkópos fotót készít, a vendég számára is láthatóvá válnak a bőr esetleges elváltozásai. Az arcdiagnosztikai készülékkel képet kapunk még a bőr hidratáltsági szintjéről, faggyútartalmáról, rugalmasságáról, a bőr tényleges típusáról és egy diagram segítségével összehasonlító képet látunk a bőr valódi állapotáról és az optimális bőrképtől való eltéréséről.

Az eredmények pontosságáért kérjük, ne használjon krémet és sminket a vizsgálat előtt (krém, alapozó, púder stb.).

Az eredmény segít a megfelelő kozmetikai kezelések és a helyes arcápoló termékek megválasztásában.

A szolgáltatás igénybevételéhez időpont egyeztetés szükséges,
telefonon vagy személyesen.

Gerovital referencia szalon:
Cím: 1083 Budapest, Práter utca 9
(Corvin Plaza előtt, Práter utca és Kisfaludy utca sarkán)
Nyitva tartás: Hétköznap: 10:00 - 19:00
Mobil: +36-30-4339911
E-mail: info@g-online.hu
www.g-online.hu