Gerovital SUN

Gerovital SUN napvédő vonal egy innovatív formában jött létre amelynek a fő alkotóeleme a komplex BIO védelmező organikus gránátalma olaj kivonat (ECO hiteles bizonyítvány), parabén és oxibenzon mentes így besorolható a BIO termékek közé. 
A termékek vízállóak és teljes mértékben megfelelnek az EU elvárásoknak ami a napozási termékeket előírását illeti UV sugárzások védelmében.

Gránátalma a szépség és az egészség gyümölcse
Az organikus gránátalma olajat ( ECO bizonyítvány) , az azonos nevű gyümölcsmagvaiból készitik, ez a gyümölcs Kínában, Indiában, Egyiptomban és Közel-Keleten honos, napjainkban a Földközi tenger medencéjében és az Egyesült Államokban is termesztik, ősidők óta használják az étkezésben, a gyógyászatban és a kozmetikai iparban, mivel különösen értékes összetevői vannak amelyek különösen gazdag tápanyagokat tartalmaznak és igen kiemelkedő gyógyhatásuk van. 
A gránátalma mag sajtólásából nyert olaj nagy mennyiségű antioxidánsokat tartalmaz amely semlegesítik a szabad gyököket és megakadályozzák a bőr öregedését, magas ellgic savat tartalmaz ami alapján védőtulajdonsággal rendelkezik: gyulladás csökkentő, gyógyító, hidratáló és rugalmasságot biztosít.

Oxibenzon veszélyes összetevő az egészségre
Része a napenergia szűrők kategóriájának, általában megtalálhatók a napozótermékekben amelyek napvédő faktort tartalmaznak. 
De még mindig vannak számos újabb tanulmányok (a médiában is létrejött hirek ez ellen a káros összetevő iránt irnak) amely szerint ez egy káros összetevő. Az oxibenzon jelenléte a napozó termékekben fokozott kockázattal növeli a fotoallergikus, az endokrin zavarok és a sejtek szintjén való elváltozásokat , valamint a bőrrákot.

Parabének a vita tárgya
Szintetikus anyagok, a kozmetikumok, az élelmiszerek és gyógyszerek tartósítására használják. Egyes tanulmányok azt mutatják ki , hogy elősegítené a bőrrák kialakulását, de mivel nincs egyértelmu bizonyíték a nemzetközi jog nem tiltja ezek használatát. De ismert, hogy ezek nem bomlanak teljesen fel és nem kerülnek ki teljes mértékben a szervezetből, bent maradva a sejtek belsejében megzavarhatja a szervezet muködését.

 

Szeresd a napot, válaszd a BIO védelmet!

Hatékony (összetételének minősége, vízben ellenálló, védelmet nyújt) 
Egészség (parabén és oxibenzon mentes) 
Természetes (organikus gránátalma kivonat) 
Modern (design, trend ECO)

 Gerovital Sun termékek

Termékek

Védelem

  Napvédő barnító olaj SPF 6 

 Alacsony védelem 

  Naptej SPF 15

 Közepes védelem 

  Naptej SPF 20 

 Közepes védelem

  Naptej SPF 30

 Magas védelem 

  Napvédő Tej Gyerekeknek SPF 30

 Magas védelem, hipoallergén összetétellel, érzékeny bőrre

  Baba Fenyvedő krém SPF 50

 Magas védelem, hipoallergén összetétellel, érzékeny bőrre

  Anti-age Napozókrém arcra SPF 50

 Magas védelem, hipoallergén összetétellel, érzékeny bőrre

  Napvédő Krém SPF 50

 Magas védelem, hipoallergén összetétellel, érzékeny bőrre 

  Napozás utáni regeneráló tej 

 Napozás utáni védelem  


Egy teljesen átfogó ápoló program a napvédelem és a barnult bőr szolgálatában.

.